BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE
NARUDŽBE PREKO 300,00 kn
Opći uvjeti i pravila


1. GDPR - Izjava o privatnosti - Ažurirano 28.05.2018.


Voditelj obrade: LAVA CENTAR d.o.o. LABIN, Dubrova 308, 52220 LABIN, OIB: 76470426701


Kontakt podaci: LAVA CENTAR d.o.o. LABIN, Dubrova 308, 52220 LABIN, Tel: 052/885-063


Email: prodaja@zdravi-zubi.hr


Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka


Temeljem Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka i odnosnog Zakona o provedbi Uredbe (NN 42/18), prihvaćanjem ove izjave smatra se da slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka za svrhe koje su ovdje izričito navedene: provjeru Vaše autentičnosti, realizaciju ugovora o kupnji robe, komunikaciju s Vama, te marketinga.


Prikupljamo Vaše sljedeće osobne podatke: ime i prezime, adresa, grad i poštanski broj, broj telefona/mobitela, e-mail.


Potvrđujete da se slažete sa obradom osobnih podataka u navedene svrhe prihvaćanjem ove izjave. Razdoblje u kojem će Vaši osobni podaci biti pohranjeni biti će dok se ostvaruje svrha obrade.


S Vašim će se osobnim podacima postupati sukladno mjerodavnim propisima uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.


Voditelj obrade čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i praćenje istih samo onim svojim zaposlenicima kojima su ti podaci potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisni zakonom.


Ukoliko to zahtjeva realizacija ugovora ili komunikacija s Vama, podijelit ćemo Vaše osobne podatke s pružateljima usluge distribucije robe u svrhu ispunjenja ugovora i isporuke narudžbi. Imate pravo od Voditelja obrade zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podataka ili ograničavanje obrade, te pravo na ulaganje prigovora.


Zahtjev za navedeno podnosi se na slijedeći email: prodaja@zdravi-zubi.hr


Cjelovitu informaciju o osobnim podacima koji su pohranjeni, kao ispravak istih možete također dobiti na prethodno navedeni email.


Temeljem osobnih podataka ne donosimo automatizirane odluke niti izrađujemo profile u smislu odredaba Opće Uredbe o zaštiti podataka i drugih propisa iz područja zaštite osobnih podataka. Ispitanik ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu što ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego li je ista povućena.


Opoziv prigovora podnosi se na gore navedenu email adresu.


2. Korištenje i izmjene


Ovi opći uvjeti odnose se na korištenje Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine isključivo na području Republike Hrvatske, odnosno web domene zdravi-zubi.hr.

Korištenjem Zdravi-Zubi.hr webshopa obvezujete se poštivati niže navedene Opće uvjete i pravila. Ako se ne slažete s Općim uvjetima i pravilima korištenja molimo Vas nemojte koristiti web stranice Zdravi-Zubi.hr.

Opći uvjeti i pravila Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine podložni su promjenama u bilo kojem trenutku, zbog toga bi stranice s Općim uvjetima i pravilima korištenja Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine trebali posjetiti kod svake posjete web stranicama Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine. Ako web stranice Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine nastavite koristiti nakon što su izmijenjeni Opći uvjeti i pravila korištenja, smatra se da ste suglasni s novim Općim uvjetima i pravilima korištenja Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine. Lava Centar d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja.

3. Uvjeti kupnje


Ovim se Općim uvjetima i pravilima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Postupak, te uvjeti kupnje/prodaje robe putem Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine definirani su kroz sljedeće etape:

2.1. Registracija / Gost kupovina
2.2. Naručivanje
2.3. Plaćanje
2.4. Otprema (dostava)
2.5. Preuzimanje
2.6. Povrat/reklamacija

Isporučitelj naručene robe je Lava Centar d.o.o. putem Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine i omogućuje kupnju asortimana robe koja se nalazi u ponudi Lava Centar d.o.o. od koje se dostavlja pojedinom kupcu, a prema adresi dostave kupca.

Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje proizvode tvrtke Lava Centar d.o.o., Dubrova 308, 52220 Labin, posredstvom Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine. Kupcem se smatra svaka fizička ili pravna osoba koja se registrira na stranice Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine te elektroničkim putem naruči barem jedan proizvod.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), i uključuju PDV. Artikli se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja bez obzira na datum isporuke.

Lava Centar d.o.o. zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

3.1. Registracija


Da biste se registrirali ili koristili usluge Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije ili kupnje, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun u Zdravi-Zubi.hr korisničkom računu u rubrici „Moj račun“. Naručitelj tj. kupac odgovara za ispravnost svih unsenih podataka prilikom kupnje artikala.

3.2. Naručivanje robe


Proizvodi se naručuju elektroničkim putem. Pritiskom gumba “U košaricu“, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces „Naplate“ (checkout procedura) koji se sastoji od 5 koraka: 1.Kontakt podaci, 2. Način dostave, 3. Odabir načina plaćanja i 4. Potvrda narudžbe.
Na e-mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave na stranici Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine te ponovite proces naručivanja.

Lava Centar d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine iz koje se dostavlja na adresu koju je kupac upisao. Ukoliko Lava Centar d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će kupca e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda.

Slike proizvoda na Zdravi-Zubi.hr Internet trgovini su ilustrativne prirode te slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.
Lava Centar d.o.o. će nastojati na web stranicama Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

3.3. Plaćanje robe


Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti kreditnom/debitnom karticom, pouzećem ili bankovnom uplatom u korist Lava Centar d.o.o. koristeći naplatni sustav Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine.

3.4. Otprema (dostava) robe


Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

3.5. Preuzimanje narudžbe


Narudžbe dostavljamo dostavnom službom. Redovno radno vrijeme dostavne službe je od 8 do 15 sati od ponedjeljka do petka.

Rok za uručenje narudžbi iznosi 1-3 radna dana od dana narudžbe. U rokove za uručenje ne računaju se:
1. dan prijama narudžbe;
2. vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese dostave
3. vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu
4. neradni dani i dani kada se ne obavlja redovna dostava

Za narudžbe zaprimljene u petak iza 15 sati rok isporuke počinje teći prvi sljedeći radni dan.

3.6. Povrat/Reklamacija robe


U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju Lava Centar d.o.o. / Zdravi-Zubi.hr Internet trgovini e-mailom, telefonski ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

- isporuka robe koja nije naručena
- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja
- isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

Odgovor na prigovor Lava Centar d.o.o. obvezuje se dati u roku određenom Zakonom o zaštiti potrošača.

4. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


Registracijom i kupnjom kao gost (bez registracije) na Zdravi-Zubi.hr Internet trgovini dajem suglasnost da Lava Centar d.o.o., prikupljaja i obrađuje moje osobne podatke navedene u registracijskoj formi te podatke o mojim narudžbama.
Spomenutu suglasnost za obradu podataka dajem u svrhe upoznavanja Lava Centar d.o.o. s mojim kupovnim navikama, kao i u informativne svrhe te svrhe promidžbe usluga i proizvoda Lava Centar d.o.o. za sve vrijeme trajanja moje registracije, kao i za ostale promidžbene potrebe pružatelja usluga.

Upoznat sam s pravom da u svakom trenutku mogu u cijelosti povući ovu izjavu o suglasnosti. Povlačenjem izjave o suglasnosti u cijelosti će prestati obrada mojih podataka kao i moja registracija u Zdravi-Zubi.hr Internet trgovini.

Upoznat sam i s pravom da u svakom trenutku mogu i djelomično povući ovu izjavu o suglasnosti za obradu podataka (odjava s newslettera – u promotivne svrhe).

Kupac može na vlastiti zahtjev zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine telefonskim putem ili putem e-maila.

Zdravi-Zubi.hr Internet trgovina koristi „cookie“ isključivo kao identifikator sesije, odnosno „cookie“ sadrži tzv. 'session id', kako bi se osiguralo da tijekom trajanja sesije webshop prepoznaje i pamti korisnikov preglednik (browser), a samim time i korisnika te na taj način omogući kupnju.

5. Sigurnost i zaštita podataka


Prilikom registracije u Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila: prodaja@zdravi-zubi.hr, a kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke.
Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Lava Centar d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Svi stranice Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka (lozinka, plaćanje putem interneta..) zaštićene su uporabom SSL sigurnosnog protokola (128-bitna zaštita podataka). SSL zaštitno kodiranje je standardna tehnologija zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine.

6. Intelektualno vlasništvo


Sadržaj Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine je zaštićen i Lava Centar d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje. Za svako komercijalno korištenje sadržaja na stranicama Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine morate prethodno kontaktirati Lava Centar d.o.o. putem e-mail adrese prodaja@zdravi-zubi.hr

7. Dostupnost Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine


Iako Vam Lava Centar d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Lava Centar d.o.o. ne može garantirati da će usluge na Zdravi-Zubi.hr Internet trgovini odgovarati Vašim potrebama.

Pristup na internetske stranice Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine (http://www.zdravi-zubi.hr) ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

8. Povezane internet stranice


Web stranica Zdravi-Zubi.hr Internet trgovine uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole Lava Centar d.o.o., korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik te stoga Lava Centar d.o.o. nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.