BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE
NARUDŽBE PREKO 300,00 kn
4. Vodice za ustaPoboljšana pretraga

Usporedi artikle (0)


elmex Sensitive vodica za ispiranje usta 400ml

elmex® SENSITIVE vodica za ispiranje usta sadrži visoko učinkovit aminfluorid koji stvara zaštitni sloj na izloženim zubnim vratovima. Zaštitini sloj zatvara otvorene dentalne tubule i time pomaže u suzbijanju neugodnog osjećaja prouzrokovanog vanjskim podražajima. Učinkovitost aminofluorida u zašti..

58,03 kn Bez poreza: 46,42 kn

elmex Zaštita od karijesa vodica za ispiranje usta 400ml

elmex® ZAŠTITA OD KARIJESA vodica za ispiranje usta osigurava učinkovitu zaštitu u kombinaciji s četkanjem zuba. Aktivni sastojak aminfluorid stvrdnjava zubnu caklinu te je na taj način štiti od napada kiselina (karijesa). To je posebno važno kod teško dostupnih područja koja se ne mogu doseći četki..

51,76 kn Bez poreza: 41,41 kn

meridol Halitosis vodica za ispiranje usta 400ml

meridol® HALITOSIS vodica za ispiranje usta namijenjena je za svakodnevnu njegu usne šupljine. Njezina jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka aminfluorida, kositrovog fluorida, cinkovog laktata te mješavina aromatskih etera s esencijalnim uljima učinkovito se bori protiv uzročnika neugodnog zada..

67,00 kn Bez poreza: 53,60 kn

meridol vodica za ispiranje usta 400ml

meridol® vodica za ispiranje usta namjenjena je za svakodnevnu njegu usne šupljine kao dodatak četkanju zuba. Njezina jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka aminfluorida i kositar fluoride inhibira bakterije koje prouzročuju gingivitis (upala desni), čime podupire ponovno uspostavljanje zdrave o..

63,83 kn Bez poreza: 51,06 kn

Prikazano 1 do 4 od 4 (1 stranica)