BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE
NARUDŽBE PREKO 300,00 kn
10. DezinfekcijaPoboljšana pretraga

Usporedi artikle (0)


NitrAdine a'20 - tablete za dezinfekciju mobilnih ortodontskih aparata i proteza

Šumeće tablete za dezinfekciju mobilnih ortodontskih aparata i zubnih proteza. Patentirano protiv Candida albicans gljivica.Pakiranje: 20 tabletaNitrAdine® je patentirana formula koja se učinkovito bori protiv nastanka biofilma, te je učinkovita u dezinfekciji mobilnih dentalnih aparata i proteza. U..

93,50 kn Bez poreza: 74,80 kn

NitrAdine a'64 - tablete za dezinfekciju mobilnih ortodontskih aparata i proteza

Šumeće tablete za dezinfekciju mobilnih ortodontskih aparata i zubnih proteza. Patentirano protiv Candida albicans gljivica.Pakiranje: 64 tabletaNitrAdine® je patentirana formula koja se učinkovito bori protiv nastanka biofilma, te je učinkovita u dezinfekciji mobilnih dentalnih aparata i proteza. U..

299,25 kn Bez poreza: 239,40 kn

NitrAdine Ortho a'64 - tablete za dezinfekciju mobilnih ortodontskih aparata, udlaga i retainera

Šumeće tablete za dezinfekciju mobilnih ortodontskih aparata, sportskih udlaga i retainera.Patentirano protiv Candida albicans gljivica.Pakiranje: 64 tabletaNitrAdine® je patentirana formula koja se učinkovito bori protiv nastanka biofilma, te je učinkovita u dezinfekciji mobilnih dentalnih aparata ..

299,25 kn Bez poreza: 239,40 kn

Steryl Brush - 30 tableta za dezinfekciju

Šumeće tablete za dezinfekciju i čišćenje zubnih četkica. Može se koristiti i za električne glave četkica za zube, te za interdentalne četkice.Pakiranje:30 tabletaUpozorenje:- Može biti škodljiv u dodiru s kožom.- Držati dalje od dosega djece.- Izbjegavati dodir s kožom i očima.- Ukoliko proizvod ..

23,25 kn Bez poreza: 18,60 kn

Steryl Brush - Uvodno pakiranje

Šumeće tablete za dezinfekciju i čišćenje zubnih četkica.Pakiranje:- 1 čašica za držanje četkice - 2 tablete za dezinfekciju četkiceNAPOMENA: Zubna četkica je samo za ilustraciju i ne dolazi u kompletu!Upozorenje:- Može biti škodljiv u dodiru s kožom.- Držati dalje od dosega djece.- Izbjegavati dodi..

28,43 kn Bez poreza: 22,74 kn

Prikazano 1 do 5 od 5 (1 stranica)